Natuurfoto’s: Bizar hoe groot de oudste boom (3200 jaar) ter wereld is!

Deze 3200 jaar oude boom is zo groot, dat niemand hem in zijn geheel op 1 foto kan krijgen….Tot vandaag! Het is fotograaf Michael Nichols dan toch eindelijk gelukt om deze gigantische boom op één foto te krijgen. Dit moet toch wel een van de mooiste natuurfoto’s zijn. Moet je denken dat je zoiets in je achtertuin hebt staan?

Natuurfoto’s zijn heel erg moeilijk om te maken, omdat je vaak op het juiste moment moet wachten om dit te doen. Wanneer dit moment volgt weet je niet van tevoren en daarom zul je veel geduld moeten hebben. Dit gaat natuurlijk vooral op wanneer je foto’s van bewegend wild probeert te maken, maar ook foto’s van gigantische bomen zijn zo makkelijk nog niet en dat blijkt uit de volgende beelden. Een boom beweegt dan wel niet, maar de grootte krijg je niet altijd in 1 foto en dan hebben we het nog niet eens over de juiste schaduw, hoek en lichtinval.

natuurfoto's fotograaf 1Afbeelding afkomstig: Bron

Belangrijke info: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van de gigantische boom en natuurfoto’s onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen. 

Michaels Nichols is een fotograaf en hij heeft zijn oog laten vallen op één van de grootste bomen van de wereld. Het is nog nooit iemand gelukt om deze boom in één foto weer te kunnen geven. Michael greep deze uitdaging met beide handen aan en besloot om op een creatieve manier deze boom in beeld te brengen.

natuurfoto's fotograaf 1Afbeelding & Video: Bron

Door als het ware meerdere natuurfoto’s aan elkaar te plakken is het hem gelukt om de boom prachtig in beeld te brengen. Michael mag daarom ook zeker trots zijn op het eindresultaat! Vond jij het eindresultaat van de foto ook indrukwekkend? Deel deze beelden dan met je vrienden en familie op Facebook, Pinterest of WhatsApp.

Meer van Architect Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

Spectrum

De redactie van Architect Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Content