Kever in huis? Sla hem om deze belangrijke reden niet dood!

kever in huis woning 2

Grauwe schildwants duiken overal op. Máár sla ze vooral niet dood! Veel mensen zijn als de dood voor een kever in huis. Gelukkig wordt in deze video precies verteld hoe je van deze beesten af kan komen! 

Het liefst vind je natuurlijk helemaal geen kever in je huis, omdat dit je het gevoel geeft dat je huis niet schoon is. Dit geldt natuurlijk voor het vinden van allerlei verschillende insecten die in je huis rondlopen. Het is misschien toch wel een geruststellende gedachte dat in ieder huis insecten rondlopen en het is dus absoluut geen schande om zo’n beestje in je huis te vinden. Sommige insecten staan er juist om bekend dat ze je woning schoner maken, zo voeden spinnen zich aan de vieze insecten in je huis en dat is dus eigenlijk een pluspunt!

kever in huis woning 1 Afbeelding & Video: Bron

Belangrijke info: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van de kever in huis onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen. 

De grauwe schildwants is een keversoort die over is gekomen vanuit Azië. Deze kever is een gevaar voor de natuur, omdat ze zich volvreten met planten, maar ook met gewassen. Het vinden van een kever in huis is door de opkomst van deze kever ook steeds waarschijnlijker geworden. Deze kever zorgt dan ook voor veel problemen en gelukkig zijn de mensen in deze video er hard mee bezig om deze problemen te voorkomen en zo nodig op te lossen. 

kever in huis woning 1Afbeelding & Video: Bron

Zie je een kever in huis, sla hem dan dus vooral niet dood. Door dit te doen haal je onheil namelijk alleen maar naar je toe, omdat de kever dan in veelvoud terug zal komen je huis in om jou het leven zuur te maken. Probeer het beestje dus te vangen en hem vervolgens je huis uit te gooien. Vond jij deze informatie nuttig? Deel het dan met jouw vrienden op Facebook, Pinterest of Whatsapp.

Meer van Architect Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

Spectrum

De redactie van Architect Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Content