Hovenier gezocht? Man bouwt in 3 dagen tuin om in sprookje!

hovenier tuin 2

Moeder laat dochters alleen met hun vader. Krijgt schok van haar leven als ze terugkeert. Deze moeder had altijd al een heel erg mooie tuin gewild en laat dat nou precies zijn waar haar gezin haar mee wil verrassen. Vader is als een echte hovenier te werk gegaan en de beelden zijn prachtig. 

Als hovenier heb je de mooie taak om de tuinen van andere mensen te maken. Er is natuurlijk niets leuker dan een gezin blij te maken met een mooie tuin en om ze vervolgens met een glimlach op je gezicht zien te vertrekken. Toch is het leven van een hovenier ook best zwaar, want het is een aanslag op je lichaam natuurlijk. je bent heel de week door fysiek bezig en dit ga je na een aantal jaren natuurlijk wel voelen. Toch is het plezier in het vak toch het belangrijkste vaak!

hovenier tuinAfbeelding & Video: Bron

Belangrijke info: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van de tuin onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen. 

Wanneer de moeder voor een paar dagen weggaat besluiten haar man en haar dochters haar eens flink te verrassen door de tuin aan te pakken. De vader gaat als een echte hovenier aan de slag in de tuin en het resultaat mag er zeker ook wezen. In deze video zie je in vijf minuten tijd hoe de tuin van lelijk naar prachtig gaat.

hovenier tuin 1Afbeelding & Video: Bron

Wat zal de moeder toch onwijs blij zijn geweest. Kon mijn man maar zoiets! Kon jij hier ook van genieten? Deel dan na afloop de beelden op Facebook en laat jouw vrienden meegenieten van de tuin.

Meer van Architect Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

Volgend Artikel

Spectrum

De redactie van Architect Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Content