Brandschade zorgt ervoor dat opa alles verliest op 1 ding na…

brandschade huis

Hartverscheurend: Turkse man raakt alles kwijt na een hevige brand. Op één ding na…. De brandschade is enorm, maar gelukkig heeft hij zijn allerbeste vriend nog, want die is op tijd gevlucht toen de vlammenzee het diertje na had gejaagd.

Je huis is toch het laatste wat je wilt kwijtraken. Al je bezittingen weg, de voorwerpen die je hebt gekregen van dierbaren die er helaas niet meer zijn, ook weg. Het is een verschrikkelijk gebeurtenis als je huis afbrandt. Vaak is het al te laat wanneer de brandweer aankomt en is de brandschade enorm. De kostbare herinneringen zijn er er wellicht ook niet meer en je moet halsoverkop een nieuw onderdak vinden. Wij hebben het echt met de man te doen.

brandschade huis Afbeelding afkomstig: Bron

Belangrijke info: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van de brandschade onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen. 

In deze video zijn we getuige van een man wiens huis net daarvoor is afgebrand. De man heet Ali en woont in de sloppenwijken in de stad Bolu in Turkije. De kachel in het huis waar hij woonde met zijn grootouders was door gebruik van benzine in brand gevlogen en daarna het hele huis. De brandschade is ernstig, maar gelukkig heeft hij de hoop nog niet opgegeven.

brandschade huisAfbeelding afkomstig: Bron

Gelukkig werd Ali op het laatste moment gered en zijn beste vriend, zijn kat, ook. Je ziet de man heel ongelukkig knuffelen met zijn kat en op de achtergrond is de brandschade goed te zien, het is een hartverscheurend beeld en wij hopen op het beste voor Ali. Vond jij de beelden ook zo emotioneel? Deel deze dan met jouw vrienden en familie op Facebook, Pinterest of WhatsApp en maak een sociale impact.

Meer van Architect Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

Video afkomstig van: Bron

Vorig Artikel

Spectrum

De redactie van Architect Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de mooiste foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Content